Există amintiri, nostalgii, hrănite în anii petrecuți în liceu, care se trăiesc în mod tainic, dar uneori nu sunt suficiente pentru sufletele înfometate de imens. Dragostele, prieteniile, interacțiunile de odinioară se cer readuse la viață, revitalizate, revigorate, în condiții noi, îmbogățite cu ceea ce timpul a adus în dar (fie o profesie, o carieră, fie o familie, un copil, succesul pur sau doar așteptări mai noi sau mai vechi). Când există oameni care se doresc aproape, îmbrățișările sunt inevitabile.

Ne face o mare bucurie să prezentăm și online satisfacția reîntâlnirii promoției 2011 a clasei de Filologie-Jurnalism, clasă excelent crescută de doamna dirigintă, prof. Verman Daniela, alături de profesorii liceului. Întâlnirea a fost organizată în cadrul Centrului de Jurnalism, centru în care mulți din vechii liceeni au urmat cursuri teoretice și practice de jurnalism. La eveniment au participat și profesorii Ștefănescu Anișoara și Loredana Fulga, prieteni și mentori buni ai foștilor elevi.

Pentru mine, reuniunea de 10 ani a fost INCREDIBILĂ! Nu am cuvinte să spun cât de mult m-am bucurat să fiu parte a acestei întâlniri. A fost o zi foarte emoționantă și specială. Să fiu, din nou cu colegii mei, doamna dirigintă și profesoarele noastre, a fost cu adevărat minunat. Ne-am îmbrățișat, am râs, am povestit și ne-am reconectat. Îi voi fi mereu recunoscătoare doamnei diriginte Verman Daniela pentru inițiativa și dorința de a ne întâlni din nou. Împreună am creat amintiri pe care nu le vom uita niciodată.
Cred că generația noastră a fost și este un exemplu, iar eu îmi doresc ca fiecare generație din Liceul Danubius să aibă parte din ce am experimentat noi în acea zi!

Roxana Biro

După 10 ani, privind chipurile colegilor, profesorilor, m-am adunat pe mine, m-am regăsit pe mine. M-a emoționat! Fără aceste întâlniri, uităm cum am fost, uităm cine suntem.

Iuliana Mihai

O revedere plină de emoții, dor și recunoștință. Mândră pentru tot ce am trăit împreună, pentru oamenii dragi ce ne-au format și ajutat să ajungem ceea ce suntem astăzi, pentru un colectiv de oameni minunați alături de care am rememorat amintiri ce ne vor urma pe tot parcursul vieții.

Adina Tănase

Am revăzut cu mare emoție și bucurie una dintre generațiile dragi inimii mele – clasa XII C filologie jurnalistică- 2007-2011. Oameni maturi, cu familii și profesii ori antreprenori au revenit alături de profesori în Liceul Danubius, de unde au plecat acum 10 ani să înfrunte provocările vieții.

prof. diriginte Verman Daniela

Vezi albumul foto
Citește un articol scris de Georgiana Șerban – absolventă a promoției 2011 și jurnalistă consacrată în presa călărășeană