Pentru mine, această tabără a fost o experiență nouă. Plină de foarte multe activități interesante. Am avut ocazia să interacționez cu foarte mulți oameni din diferite părți ale țării și să lucrăm împreună la diverse proiecte despre mediu. Am învățat informații noi de la organizatori și de la facilitatori, am împărtășit o mulțime de momente frumoase împreună. Am râs, ne-am distrat și am rămas cu niște amintiri de neuitat. Pe viitor, aș dori să mai particip la acest proiect „EcoProvocarea”, pentru că mă motivează să devin cea mai bună versiune a mea. Am văzut câtă muncă și dedicație se află în spatele proiectului.

Andreea Militaru

Din punctul meu de vedere, Tabăra de Leadership pentru mediu a fost punctul culminant al întregului program. Pe lângă faptul că am aflat informații valoroase, am și avut câteva oportunități extraordinare, cum ar fi discuțiile cu oameni specializați în zona mediului și a ecologiei, cum ar fi Ema Cumpătă sau Radu Melu. Din punct de vedere social, acest program a fost extraordinar, cea mai importantă piesă din captarea curiozității participanților și a fost folosită în modul potrivit, probabil o accentuare a acestui aspect ar fi posibilă dar, în perspectiva mea, aceasta a fost cea mai remarcabilă parte. Tot stafful, din punctul meu de vedere, a avut suficient interes și experiență încât să poată crea o conexiune cu participanții, în particular Visa, Iulia și Bogdan.

Andrei Marcu

Tabăra de Leadership pentru mediu a fost cel mai așteptat moment din “Ecoprovocarea”. Am acumulat informații noi, interesante, interacționând cu oameni minunați, alături de care am creat amintiri frumoase în locuri care ne-au bucurat pe toată perioada taberei și rămânând întipărite pentru o viață.
Îmi doresc implicarea pe viitor, a cât mai multor colegi; pentru a ne mobiliza în realizarea unor activități pe care le așteptăm nerăbdători.
Promitem rezultate la fel de bune, alături de oameni cu atitudine proactivă în domeniul ecologiei.
Mulțumim Ecoprovocarea pentru acest proiect interesant, mulțumim echipei liceului Danubius pentru implicare, fără voi nu am fi obținut un loc atât de bun. Mulțumim doamnei profesor coordonator Mirela Ispir, pentru tot efortul depus, alături de noi.
Așteptăm cu interes noul concurs!

Darie Buga

Ma numesc Nicolescu Cristian și, pentru mine, aceasta tabără a fost o experienta de neuitat.Am învățat din proiectul „EcoProvocarea” sa prețuiesc mediul înconjurător, activitățile din aceasta tabără au fost foarte captivante încât m-au ajutat să îmi dezvolt anumite cunoștințe legate de mediu, dar și abilitatea de a vorbi în public. Cei care au organizat acest program sunt niște oameni cu suflet bun și speranțe pentru a îndrepta viitorul acestei lumi. Sunt fericit ca fac parte din acest proiect și încerc sa ma implic din ce în ce mai mult. Astept următoarea ediție EcoProvocarea pentru a învața cât mai mult despre tot ce ne înconjoară.

Nicolescu Cristian

Vezi albumul foto

Vezi @Ecoprovocarea