Miercuri, 16 iunie 2021, conducerea Consiliului Școlar al Elevilor împreună cu elevii reprezentanți ai claselor, au participat la o sesiune de coaching organizată în cadrul proiectului ROSE. Sesiunea a fost coordonată de dna Elena Căpruciu, de la Clear Mind Coaching School, din partea Asociației ROI.

Elevii au desfășurat mai multe activități interesante, de cunoaștere, regăsire în ceilalți și solidarizare, dar semnificativ este că au putut realiza o analiză meticuloasă asupra climatului din liceu, implicând reprezentări asupra elevilor, profesorilor, dar și proiecții de viitor și viziuni despre dezvoltarea liceului în acord cu dorințele elevilor. Inițiativele elevilor vor fi susținute la nivel instituțional, urmând ca aspirațiile elevilor să devină realitate.

”La Sesiunea de Coaching din cadrul Programului Rose, s-a discutat despre ceea ce vrem nou în liceu, despre schimbare și despre cât de mulți elevi și-o doresc.
Ceea ce vor elevii nou în liceu sunt spațiile verzi cu flori și canapele pentru recreere, dar și în interiorul liceului să fie locuri amenajate unde să putem sta jos în pauze, să avem un loc amenajat în liceu cu mâncare caldă, sala de sport și toaletele să fie renovate, să fie implementate cursuri de actorie, de dans sau de muzică. Să se revină la muzica pe holuri în timpul pauzelor.
Ne dorim o SCHIMBARE în liceul nostru și suntem dispuși să ne implicam în tot ce ține de aceasta!”

Cristina-Andreea Marchidan – Președinta Consiliului Școlar al Elevilor din Liceul Danubius

Vezi albumul foto