Denis este în clasa a XII-a. Edi este în clasa a X-a. Cei doi elevi știu exact de ce au nevoie pentru a reuși la examenul de Bacalaureat. Au afirmat-o în cadrul sesiunilor de coaching desfășurate de Elena Căpruciu, de la Clear Mind Coaching School, din partea Asociației ROI, în liceul Danubius.

Pentru Denis, probleme ridică legile de compoziție și derivatele. Dacă ar reuși să înțeleagă aceste teme, ar câștiga 1,50 de puncte, suficiente pentru a promova Bacul la Matematică. Edy are o problemă cu eseurile la literatura română. Nu reușește să depășească prima pagină. Amândoi au putut identifica exact ceea ce le provoacă motive de anxietate.

Denis și Edy sunt doi elevi motivați să depășească aceste limite. Asemenea lor pot exista zeci în Liceul Danubius.

Auzind aceste nevoi, trei profesori le-au sărit în ajutor.

Matematică

Literatura română

  • Luciana Radu, profesor doctor în literatură, oferă ajutor elevilor care își conștientizează nevoile. Primele sesiuni vor fi organizate în zilele de joi, de la ora 14, în sesiuni de max. 50 de minute.

GRUPURILE de studiu

Elevii din toate clasele liceului, mai ales din cele terminale, dar și profesorii și colaboratorii interesați, pot contribui la creșterea succesului la Bacalaureat, intrând în grupul ”Luăm Bacul la română” și comunicând nevoile și resursele pe care le pot împărtăși.

Elevii din toate clasele liceului, mai ales din cele terminale, dar și profesorii și colaboratorii interesați, pot contribui la creșterea succesului la Bacalaureat, intrând în grupul ”Luăm toți Bacul la Mate” și comunicând nevoile și resursele pe care le pot împărtăși.

Află cum Luăm toți Bacul – Coaching de succes în Liceul Danubius.