Reușita mă motivează!

În urma desfășurării primelor sesiuni de coaching în Liceul Danubius, s-a cristalizat dorința de a implica cât mai mulți elevi, profesori, eventual absolvenți sau prieteni, profesori din alte școli, în procesele de pregătire pentru a înregistra succes la exemenul de Bacalaureat.

GRUPURILE de studiu

Elevii din toate clasele liceului, mai ales din cele terminale, dar și profesorii și colaboratorii interesați, pot contribui la creșterea succesului la Bacalaureat, intrând în grupul ”Luăm Bacul la română” și comunicând nevoile și resursele pe care le pot împărtăși.

Elevii din toate clasele liceului, mai ales din cele terminale, dar și profesorii și colaboratorii interesați, pot contribui la creșterea succesului la Bacalaureat, intrând în grupul ”Luăm toți Bacul la Mate” și comunicând nevoile și resursele pe care le pot împărtăși.

Sesiunile de coaching desfășurate – Reușita mă motivează!

Doamna Elena Căpruciu, de la Clear Mind Coaching School, din partea Asociației ROI, a realizat în liceu primele 4 sesiuni de coaching.

Marți, 18 mai 2021

Clasa a XII-a C

Imagine sesiune coaching.
Asumat

Clasa a IX-a B

Imagine sesiune coaching.
Curajos

Miercuri, 19 mai 2021

Clasa a XII-a D

Imagine sesiune coaching.
Motivat

Clasa a X-a B

Imagine sesiune coaching.
Conectat

Albume foto: album foto1, album foto2

Elevii care doresc să se înscrie pentru sesiuni de coaching, sunt invitați să completeze formularul online sau să comunice cu profesorii diriginți sau cu profesorii.

Feedback-ul elevilor – Reușita mă motivează!

Activitatea de marți in liceul Danubius a fost deosebita. Felul în care vorbea doamna Elena ne făcea sa ne deschidem, sa fim atenti si la rândul nostru sa răspundem. Mi-a placut foarte mult ca ne-am exprimat parerile despre liceu, ce ne place si ce nu ne place, a fost un lucru necesar si ar trebui sa se întâmple mai des. In scoli, elevii simt nevoia de ajutor, de sfaturi si de susținere, mereu e bine venita o vorba buna. Pe lângă toate acestea, am avut un joc in care trebuia sa ne regăsim oarecum într-un personaj, a fost un joc interesant in care toti am avut o lungă conversație despre calități si defecte la nivel moral. Astept cu nerăbdare următoarea întâlnire 🤗

Daniela M. – clasa a XII-a

Pregătirea înseamnă totul, trebuie sa te duci la liceu, sa înveți să-ți iei o diplomă. Pentru ca educația este singurul lucru pe care nimeni nu-l va putea lua înapoi de la tine, iar această pregătire este ca o investiție în tine. Însă, se știe că un profesor bun e cel care te face ca lucrurile mai grele să ți se pară ușoare, acest lucru l-am putut întâlni și eu pe parcursul pregătirilor, încât la începutul clasei a XII-a. Mi se părea totul mai greu, acum lucrurile au devenit mult mai simple și știu pe ce să mă axez mai mult.

Oana-Raluca Amzaru – clasa a XII-a

Sincer, mie mi-a plăcut că am fost toți relaxați si ca am reușit chiar si puțin să ne deschidem unii in fața celorlalți.Atmostfera a fost una friendly si sper să mai facem întâlniri de genul.

Cristina Mădălina Mihalache – clasa a XII-a

Activitatea a fost super super tare! I-as incuraja pe ceilalti sa participe si ei pentru ca o sa fie amuzant!

Sergiu B. – clasa a IX-a

Întâlnirea de pe 19.05.2021 mi s-a părut foarte interesantă și distractivă

Adrian N. – clasa a IX-a

La Sesiunea de Coaching în cadrul Programului Rose, mi-a plăcut faptul că am vorbit liber fără nici o rușine că mi-am redescoperit colegii și chiar pe mine. Mi-a plăcut că am fost ascultată și încurajată să-mi exprim opinia. Am înțeles ca prin muncă și curaj pot ajunge departe!

Cristina-Andreea M. – clasa a IX-a

Mi-a plăcut la aceea activitate ca am cumonicat si am aflat multe lucruri despre noi si despre cei din jur. Sincer, a fost o experienta plăcută si sper sa mai vin la această activitate.

Ionuț D. – clasa a IX-a

Sesiunea de coaching a fost o experiență unica, fiind prima mea intalnire cu un coach. A fost foarte interesant si nu a fost timp de plictiseală.

Marian A. – clasa a IX-a

Dacă ai participat la sesiunile de coaching și vrei să contribui cu perspectiva ta, te așteptăm să comentezi sau să trimiți feedback-ul tău. Dacă ai nevoie de ajutor în pregătire, te așteptăm în grupurile comunicate mai sus. Dacă dorești să ajuți, să contribui la succesul tuturor, te așteptăm în grup. Îți mulțumim!

Sesiunile de coaching au făcut achiziționate public.
Vezi sinteza proiectului ROSE.