Vineri, 18 iunie 2021, elevii clasei a XI-a D au prezentat proiectele realizate la Tehnologia Informației și Comunicațiilor, sub întrumarea drei prof. Drăgan Emilia.

Am realizat acest proiect cu multa greutate și implicare. Am întâmpinat multe probleme, mi-a fost greu să fac anumite lucruri. Esentialul este ca mi-a luat 2 semestre să îl lucrez împreuna cu partenera mea, dar, într-un final, a meritat. Mi-am învins chiar toate temerile, toate gandurile că nu aș putea să realizez un proiect școlar bine pus la punct. Sincer, a fost o experiență interesantă datorită muncii depuse. Au fost implicate emoții, stări de nervozitate, dureri de cap, stres…dar, intr-un final, totul s-a terminat cu bine exact ca în poveștile pentru copii”

Valentina T.

Proiectul în sine a fost interesant de făcut, însă faptul că doamna nu a dat explicații bine definite, fiind schimbate de la o ora la alta, m-a făcut să cred că nu se mai termină odată proiectul. Per total aș putea zice că mi-a plăcut pentru că am învățat lucruri noi, fac baze de date acum cu ochii închiși. 😅

Emilia P.

Experienta mea in implicarea acestui proiect a fost una foarte interesanta, deoarece am învățat sa lupt pentru a deveni o varianta mai buna a mea și, de asemenea, am mai învățat să am răbdare.

Andreea V.

Vezi albumul foto