Miercuri, 2 iunie, s-a desfășurat în LIceul Danubius o nouă sesiune de coaching cu elevii claselor a XII-a. Sesiunea a fost coordonată de dna Elena Căpruciu, de la Clear Mind Coaching School, din partea Asociației ROI

Intr-o perioada plină de stres, activitatea de Coaching cu Elena a fost ca o mică vacanța, am reușit sa ne relaxăm, oferindu-ne doua ore de liberă exprimare. Acum stiu sigur ca daca am fi avut aceste întâlniri încă din clasa a 9-a, puteam sa înțelegem mult mai bine ce se întâmpla cu noi și cu cei din jur. Toți elevii fiind mai mult sau mai puțin reticenți în a începe o conversație unul cu celălalt.
E păcat ca cei de acum sa nu poată profita de această portița spre dezvoltare personală. Elena fiind una din putinele persoane mature dispuse sa asculte ce ai de spus, încântată sa te ajute cu orice problema sau neliniște. O întâlnire de Coaching măcar anuală cu elevii ar fi mai mult decât benefică in licee. O alta îmbunătățire a liceului ar fi adăugarea unui automat de vending, potrivit și condițiilor de pandemie .

Ioana Buzea Mihaela

Activitatea de dezvoltare persoanala este activitatea ce m-a ajutat să prind încredere în mine, cu ajutorul oferit atât de Elena, cât și de profesori, am reușit să mă motivez să învăț. Acum realizez că nu există o piedică, doar consideram eu ca era. Le mulțumesc tuturor!

Bejenaru Denis Marian

Vezi albumul foto

Descoperă aici calendarul viitoarelor sesiuni de coaching.
Dorești să participi la sesiunile de coaching? Completează formularul de aici.
Vezi cum au debutat sesiunile de coaching în Liceul Danubius.
Vezi grupurile de studiu organizate la nivelul liceului.
Vezi ofertele de ajutor pentru elevii liceului.