Joi, 3 iunie 2021, dna Elena Căpruciu, de la Clear Mind Coaching School, din partea Asociației ROI, a desfășurat o nouă sesiune de coaching în Liceul Danubius. Au participat, de data aceasta, elevi din clasele a X-a. Vă prezentăm câteva mărturii. Albumul poate fi explorat aici.

„Am învățat că nu trebuie să judecăm o persoană pentru că nu știm ce se ascunde în adâncul ei, am învățat că avem nevoie de voință și de motivatie ca sa facem ce ne dorim. Un alt aspect important pe care l-am învățat este că trebuie să luptăm pentru dorințele noastre și să nu renunțăm niciodată, deoarece orice este posibil, dacă există voință și ambiție.”

„Eu astăzi am consolidat nevoia continua de a îmi antrena concentrarea și precizia. Consider că o idee generală de azi este empatizarea cu un anumit profesor. Fetele ar trebui încurajate sa vorbească liber și să își exprime părerea.”

Per total, este o experiența de neuitat, pe care ar trebui sa o experimenteze toată lumea, deoarece ne ajuta sa ne dezvoltam pe plan personal și sa ne cunoaștem mult mai bine între noi.”

Descoperă aici calendarul viitoarelor sesiuni de coaching.
Dorești să participi la sesiunile de coaching? Completează formularul de aici.
Vezi cum au debutat sesiunile de coaching în Liceul Danubius.
Vezi grupurile de studiu organizate la nivelul liceului.
Vezi ofertele de ajutor pentru elevii liceului.