La sfârșitul unei zile pline de emoții, ne bucurăm să vă prezentăm trei informații și mai multe infografice despre rezultatele admiterii în Liceul Danubius.

1. În toate clasele nou înființate se vor afla elevi care vor avea mediile la Evaluarea Națională și de absolvire mai mari decât cele avute de seriile anterioare. Un indicator al creșterii competiției pentru locurile din Liceul Danubius și o premisă pentru o viață academică mai bogată în oportunități și bucurii.

2. La fel ca anul trecut, vor predomina elevii din mediul urban (93), însă Liceul Danubius va fi gazda a 57 de elevi proveniți din peste 18 localități rurale din proximitatea municipiului Călărași. Fiecare dintre ei va aduce în colectiv ceva specific mediului în care trăiește și se va hrăni din viața multiculturală a liceului, pe care toți ne-o dorim cât mai efervescentă și bogată. Le mulțumim tuturor părinților care, de aproape sau de foarte departe, de dincoace sau de dincolo de Dunăre (pentru că trei elevi vor veni inclusiv din zona Ostrov), ne-au creditat cu încrederea de a le educa cele mai de preț comori. Ne dorim să îi avem aproape pe durata celor 4 ani de studiu, pentru ca procesul de socializare secundară să fie caracterizat de concordanță și de succes.

3. Numărul de clase nou realizate, patru de învățământ tehnologic (trei clase de liceu și o clasă de învățământ profesional), trei de învățământ teoretic (o clasă la profil real și două la profil umanist), consolidează forța instituțională a liceului Danubius. Li se alătură în mod armonios clasele de învățământ postliceal sanitar și clasele I-VIII (școala primară și gimnaziul Danubius). La ora aceasta oferim, grație susținerii beneficiarilor noștri, cea mai bogată gamă de specializări și calificări din municipiul Călărași.

Urmărim ținta #TheBest, dorindu-ne ca toți să ne realizăm potențialul maxim, dar în condiții de integritate, grijă reciprocă și respect. Creștem împreună! Creștem cu dragoste! Mulțumim!

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să analizați infograficele atașate.