Sâmbătă, 24 iulie 2021, s-au publicat rezultatele repartizării în licee. 138 de elevi au ales să urmeze cursurile liceale în Liceul Danubius. Alături de ei se vor afla și elevii care au ales învățământul profesional. A devenit o tradiție ca Liceul Danubius să fie printre puținele din Călărași care beneficiază de încrederea elevilor și părinților, realizând practic toate clasele propuse.

Anul acesta, Liceul Danubius s-a clasat pe locul 3 în Municipiul Călărași, după rezultatele obținute la examenul de Bacalaureat, 61,9% dintre absolvenții participanți finalizându-l cu succes.

Felicităm toți elevii, dar și familiile acestora, pentru motivația cu care au urmărit succesul în pregătirea academică, dar și pentru eforturile realizate, care le-au permis ca astăzi să se bucure de rezultatele repartizării computerizate.

La începutul lunii septembrie, înainte de începerea cursurilor, vom organiza o întâlnire preparatorie, în cadrul căreia ne vom cunoaște mai bine și vom ajuta elevii să se adapteze la specificul instituțional.

Împreună, creștem cu dragoste! <3