Cum altfel am putea începe săptămâna fără a vorbi despre cel mai important eveniment din viața unui boboc de liceu?

Din punctul de vedere al tuturor, participanți și organizatori (Centrul de Jurnalism și clasa a XII-a E), ultimele două săptămâni de muncă la foc automat și nervi greu încercați s-au încheiat într-o atmosferă incendiară.

Evident că nu putea lipsi concursul de Miss și Mister, dar experiența ultimilor ani ne-a arătat că aceste titluri au devenit o formalitate, motiv pentru care am ales să le acordăm, tuturor, certificate de recunoaștere, după cum urmează:

Fabian-inteligență socială și ritmică;

Eduard Toma-carismă și priză la public;

Alexia Demostene- încredere în sine și determinare;

Emil Floricică-super energie și tonus admirabil;

Alina Văcăruș-ambiție și dorință de a reuși;

Mihaela Bîrsan-loialitate, deschidere și implicare;

Patric Borlan-dinamism și spontaneitate;

Flavius Ioniță-umor și expresivitate;

Răzvan Buiac-abilitatea de a fi magic pur și simplu;

Andreea Cojocaru-stil, eleganță și o voce de aur;

Alexia Vișan-inteligență muzical-ritmică;

Nedeea Horvath- frumusețe, inteligență socială și o stimă de sine admirabilă;

Antonio Dode- inteligență socială și muzicală;

Gabriela Iancu-ambiție și perseverență.

Titlurile de Miss și Mister Boboc Danubius-2023 au fost acordate elevilor Andreea-Bianca Cojocaru și Emil-Aurel Floricică.

În urma votului online, cei mai populari boboci au fost: Alexia-Marilena Demostene, Eduard-Paul Toma, Alina-Florentina Văcăruș și Antonio Dode.

Am apreciat, la toți concurenții, modul în care și-au înțeles misiunea: au făcut spectacol și după încheierea probelor, invitându-i pe toți participanții la bal pe ringul de dans.

Toți elevii au fost naturali, energici, au trăit clipa frumos și au transmis un mesaj important: există distracție și fără alcool. Cunoaștem toți pericolele care amenință siguranța elevilor, dar, cu reguli clare și respectate, rezultatul poate fi fabulos.

Felicitări prezentatorilor, Crina-Ștefania Codrea și Ionuț-Antonio Dumitrache, pentru loialitate și sacrificiile făcute!

Mulțumiri călduroase tehnoredactorului nostru, Valentin Popescu!

Suntem recunoscători clasei a XII-a E, care a înțeles importanța misiunii avute: Andrei Pricop, Mădălin Cocîrlea, Vlăduț Oltenacu, Antonio Mihai, Alex Ene, Răzvan Ene, Ionuț Stan.

Profesorii diriginți au contribuit, din plin, la crearea unui climat de siguranță, distrându-se alături de toți elevii.

De asemenea, cultura organizațională și leadershipul implementate de conducerea liceului s-au ridicat la nivelul așteptărilor noastre.

A fost atât de frumos, încât ne-am luat toți angajamentul să păstrăm legătura și să repetăm, în alte contexte, un spectacol de zile mari.

Vă mulțumim și vă iubim sincer!❤️

Vezi albumul foto