Liceul Danubius a fost gazda workshop-ului „Educația non-formală: actori, practici, perspective” organizat de Ministerul Educației, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Călărași, în cadrul proiectului „Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți”.

În deschiderea evenimentului, a luat cuvântul Mari-Elena BELCIU, coordonator local formare CRED, care a prezentat experții proiectului. În continuare, Liviu DAN, reprezentant CRED din partea Ministerului Educației, a subliniat importanța formării outdoor.

Intervenții binevenite au avut doamnele Carmen MARCU, APT Fusion, președinte și membru fondator, și Lucia COJOCARU-Viitor Plus, Asociația pentru dezvoltare durabilă.

Reprezentanți ai Centrului de Jurnalism din cadrul Liceului Danubius și ai Palatului copiilor au susținut sub-ateliere în aria educațională non-formală.

Participanții la workshop au fost impresionați de echipa de producție media a știrilor COOL TV, participând la o secvență live dintr-un buletin de știri.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, adresăm mulțumiri gazdelor noastre, director Dan MELENTE și Elena DINU-STANCIU.

De asemenea, suntem recunoscători Inspectoratului Școlar Județean Călărași-Inspector general Roxana-Natalia PAȚURCĂ și CCD CĂLĂRAȘI-Director Camelia CROITORU.