„Junior Summer University, prima universitate de vară din Europa de Est, și-a început înscrierile pentru cea de-a XVI a ediție a proiectului.

JSU are loc în Cluj-Napoca, în perioada 19 iulie-2 august și oferă șansa absolvenților de clasa a-XI a de a experimenta 2 săptămâni de studenție reușind să influențeze deciziile viitorilor studenți, într-un mod pozitiv.

Ca ambasador, astăzi am avut plăcerea de a prezenta proiectul într-un format PowerPoint, urmat de câteva clipuri cu momente din ediția trecută, la care am participat și eu.

Elevii din liceele Danubius și Barbu Știrbei au fost foarte receptivi, vizibil interesați de înscriere și de tot ce înseamnă JSU(sălile facultăților, cursuri, cantină, menu, petreceri, spălătorie, magazine și tot ce mai include campusul).

Ca fost participant al ediției XV, recomand elevilor să nu piardă ocazia acestei experiențe unice, unde vor lega prietenii pe viată; vor trăi la maxim momente pe care le vor lua cu ei și de care își vor aminti cu mare drag, emoție, entuziasm și zâmbete.

Mulțumesc colegilor care mi-au fost alături astăzi și m-au ajutat în prezentarea acestui proiect: Savu Elisa Maria și Valentin Popescu.”

Daria Buga – Ambasador JSU

Filmul prezentat: