De Ziua Mondială a Radioului, la Muzeul Municipal din Călărași, am reîntâlnit chipuri dragi și voci calde. Cum altfel, din moment ce sunt voci de radio?

Felicitări organizatorilor! 👏👏👏

#La_Mulți_Ani_Radioului🥳📻♥️

Mesajul Primarului Orașului Călărași -dl. Marius Dulce, cu ocazia deschiderii expoziției dedicate Zilei Mondiale a Radioului.

📻#Radioul a devenit una dintre foarte puținele constante din viața noastră, transformându-se într-un reper pentru întreaga societate.

◾️Și asta se întâmplă într-o lume în care tehnologia și accesul la informație sunt atât de ancorate în cotidian. Ori, dacă #radioul își păstrează importanța pentru comunitate și reprezintă, în continuare, un element vital, este, iată, binevenit un eveniment precum “Ziua Mondială a Radioului – World Day Radio” și o aniversare precum 30 de ani de #viață de #radio la #Călărași pentru ca să aducă împreună, la Muzeul Municipal, vizitatori din toate generațiile, într-un demers de cunoaștere a radioului dintr-o perspectivă mai apropiată decât cea de ascultător.

👉 Avem ocazia, grație eforturilor depuse de colegii mei, Florin Rădulescu și Cristian Dumitru, să aflăm din această #expoziție intitulată “Călărași ON AIR – Ziua Mondială a Radioului” care poate fi vizitată până pe 11 martie, povești spuse chiar de către oameni de radio din comunitatea noastră. Cei mai tineri au astfel posibilitatea să descopere acest domeniu și, poate, peste câteva luni sau câțiva ani, chiar ei vor fi cei care ne vor aduce, pe calea undelor, informații, muzică și bună dispoziție.

🤝 Felicit organizatorii acestei expoziții pentru idee și sunt convins că și voi veți aprecia acest demers. Și îi veți susține, trecând pragul Muzeului Municipal!

La mulți ani Radioului! La mulți ani fenomenului radio călărășean! La mulți ani tuturor celor care au muncit şi muncesc în acest domeniu!

#pentruoameni

#pentrucomunitate