Astăzi, trupa Paratrăznet, formată din Alexandra Iacob II și Laura Nuță, elevele noastre cu rock în sinapse, dar și Alexandru Tănase (CNBS), au adus armoniile și sunetele de chitară electrică în cadrul activității metodice și de perfecționare a profesorilor care predau discipline socio-umane în județul Călărași. Răzvan Dan, fotoreporterul Centrului Școlar și Cultural de Jurnalism, a avut grijă să-i cuprindă pe toți în cele mai frumoase fotografii. La această activitate au participat profesorii care predau științe socio-umane (Educație socială, Logică, argumentare și comunicare, Psihologie, Sociologie, Economie, Filosofie), sub coordonarea doamnei prof. Irina Filip și a inspectorui școlar de specialitate – dl. prof. Cătălin Ion.

Liceul Danubius a fost reprezentat de profesorii Ana Ștefan, Mihai Moraru și Dumitrel Toma, cel din urmă susținând și un atelier dedicat evaluării la disciplina Filosofie, în cadrul examenului național de Bacalaureat.

Gazde primitoare, domnul Florin Rădulescu și domnul Laurențiu Dumitru, de la Muzeul Municipal Călărași. Pentru că tema activității a gravitat în jurul evaluării la Examenul Național de Bacalaureat, există premise ca, și în anii viitori, elevii călărășeni să înregistreze succes la disciplinele socio-umane, așa cum ne-au obișnuit. Felicitări tuturor!

Vezi albumul foto