Facultatea de Științe Politice organizează în această vară două școli de vară destinate liceenilor/elor și absolvenți/te de liceu, menite să îi familiarizeze cu oferta educațională a facultății precum și să le ilustreze utilitatea unei educații în domeniul științelor sociale. Școlile de vară sunt finanțate prin intermediul Proiectului ROSE, finanțat de Banca Internațională de Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD).

În acest an sunt programate două școli de vară, ce se vor desfășura în perioadele 26 iulie – 7 august și 15 august – 28 august. Termenele de înscriere sunt 17 iulie pentru prima școală de vară și 7 august pentru a doua școală de vară. Activitățile se vor desfășura în complexul Batiștei, având cazarea și două mese asigurate.

Grupul țintă este format din tineri/e cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, liceeni/e în clasele 11 și 12, precum și proaspăt absolvenți/te

Pentru a putea ajunge la cât mai mulți beneficiari, avem rugămintea să distribuiți materialele de promovare atașate în rețelele dumneavoastră.

De asemenea, regăsiți toate detaliile necesare pe pagina proiectului: https://genz-st.politice.ro/

Pentru orice alte detalii, nu ezitați să ne contactați! 

Conf. Univ. Dr. Cristian Pîrvulescu – 0722617872

Lect. Univ. Dr. Claudiu Crăciun – 0744811564

Cadru didactic asociat Dr. Vlad Bujdei-Tebeica – 0722402469

Contact