Anunțăm cu bucurie o nouă reușită în perfecționarea metodică și științifică.

Doamna prof. Florina Cristea, profesor titular de Limba Engleză, a susținut joi, 24 februarie 2022, inspecția finală și prezentarea lucrării metodico-științifice pentru obținerea gradului didactic I. Activități finalizate cu succes și evaluate de comisia de examen cu nota maximă – 10.

Titlul lucrării: „Predarea modalităților de exprimare a viitorului elevilor de nivel intermediate” . Coordonarea științifică a lucrării a fost realizată de către dna. conf. univ. dr. Daria Georgiana Venera Protopopescu.

Comisia de acordare a gradului didactic I a fost condusă de dna. conf. univ. dr. Diana Ionita.
Din partea Inspectoratului Școlar Călărași a participat dna. prof. Mihaela Stancu, în calitate de cadru didactic metodist.

La susținerea lucrării au participat dna prof. Elena Stanciu Dinu, în calitate de director al liceului, alături de colegele din catedra de limbă și comunicare, doamnele profesoare Mirela Ispir, Mioara Ștefan, Cristina Ciurea, precum și din alte catedre, dna. prof. Carmen Duțu. Fotografiile au fost realizate de prof. Loredana Fulga, coordonatorul Centrului de Jurnalism din Liceul Danubius.

O felicităm pe doamna profesoară pentru această reușită profesională și îi dorim cât mai multe bucurii în activitatea didactică viitoare.