Începând cu ediția din 15 ianuarie 2022, a Zilei Culturii Naționale, toți elevii și profesorii din Liceul Danubius beneficiază de un nou spațiu de exprimare, site-ul danubius.in, spațiul creatorilor din Liceul Danubius.

Invitație la exprimarea creativității

Anual, învață și lucrează în Liceul Danubius mai mult de 800 de persoane, tot atâtea personalități cu vocații, potențiale sau împlinite, de creatori de valori.

Pentru toți creatorii din Danubius, punem la dispoziție domeniul danubius.in.

Danubius.in poate fi atelierul, biroul, vitrina, spațiul expozițional, revista sau portalul în care creația ta, membru al familiei Danubius, intră și rămâne în istoria comunității noastre.

Toți cei care doresc să își exprime creativitatea, să se exprime mai bine pe sine, să dea sens propriei puteri creative, sunt invitați să se autentifice, folosind emailul și parola furnizate la începutul anului școlar. Din interfața de administrare pot crea propriile articole, îmbogățite cu toate elementele multimedia permise de platforma wordpress. Elevii au roluri de contributori (pot propune articole, pot încărca fișiere în biblioteca media, pot comenta articolele publicate), profesorii au roluri de editori (pot publica articole, pot încărca fișiere media, pot aproba/edita/respinge articolele/comentariile propuse de contributori).

Materialele publicate vor trebui să fie originale și să respecte regulamentul de publicare.