Întâlnirea a fost neașteptat de interesantă și incitantă. Am cunoscut liceul prin activități atractive si educative. De dimineață, mă așteptam la o zi obișnuită de prezentare și cunoaștere a colegilor și a dirigintelui. În schimb, am fost plăcut surprinși si abia așteptăm să începem cursurile.

Alexandra Elena (Anca) P.- clasa a IX-a

Ziua de ieri, pentru mine, a fost una frumoasă. Am reușit să descopăr mai bine liceul și colegii cu care voi interacționa 4 ani. Prin activitățile desfășurate ieri, am reușit să comunic mai mult și să nu mai fiu așa timidă.

Alexandra Mihaela T. – clasa a IX-a

Ziua de ieri a fost una neașteptată pentru mine. Atunci când am pășit pentru prima dată în incinta școlii am avut un sentiment de teamă când am văzut acei oamenii noi care sunt de vârstă cu mine. Îmi era frică dacă nu o să reușesc să mă integrez, dar atunci când am fost duși în clasă și am făcut aceea activitate cu baloanele parcă toate temerile și îngrijorările s-au scurs pe moment.
În momentul în care am explorat liceul, am început să-mi cunosc două dintre colegele mele de clasă care mi-au dat speranță că totul va fi bine legând o prietenie amicală cu cele două .

Larisa – clasa a IX-a

Pentru mine, ziua de ieri a fost o experiență la care nu m-am așteptat. Atmosfera creată a fost una de neuitat, si ideea de a descoperi liceul printr-un mod distractiv a fost foarte bine gândită. Am avut parte de un timp de calitate la această întâlnire preparatorie.

Miruna D. – clasa a IX-a

A zis cineva „Întâlnire preparatorie” și eu să nu fiu prezentă?
Ce bucurie că anul acesta a putut avea loc fizic evenimentul fericit la care eu visam de mult!
Pentru mine, nu există fericire mai mare decât să vorbesc tuturor despre Liceul „Danubius” și, implicit, despre locul meu de suflet: CESCUJUR. Este un sentiment pe care nu-l pot descrie… . 🥰🥰🥰
Te iubesc, liceule! ❤
Sper să te iubească și bobocii măcar pe jumătate pe cât o fac eu… . ❤

Simona C. – clasa a XI-a

Experiența de ieri a fost foarte interesanta, cum elevii noi, de clasa a 9-a, au avut un mic „început”, înainte de începerea adevărată, fiind si o experiență rapidă, deoarece a fost bine organizată și foarte bine pusă la punct.
In majoritatea timpului, eu făceam poze celor de clasa a 9-a, dar am putut observa că fiecare clasă era diferită, cu abilități si viziuni diferite, si ca fiecare clasa va ajunge departe în moduri diferite.
Este primul an pentru ei in care trebuie sa se obișnuiască, adapteze si sa creeze o rutină potrivită pentru următorii ani in care vor învăța chestii noi.
Din punctul meu de vedere, o sa se reușească toți si daca nu toți, atunci cei mai buni.
Le urez tuturor mult succes si spor in următorii 4 ani, din care mai am si eu de parcurs.
De abia aștept să vin și la anul, să ajut, dacă se va ține.

Ionuț D. – clasa a X-a

Întâlnirea preparatorie acordata noilor generarii de boboci a fost una foarte frumoasa….prin intermediul acesteia am putut sa imi aduc aminte cum eram eu la inceput de clasa a 9-a. Am putut sa le vad emotiile in ochi, m-am bucurat enorm cand imi puneau intrebari legate de liceu, le vedeam entuziasmul in momentul in care mergeau pe holurile liceului si admirand salile de clasa.
Joculetele cu ei au fost interesante, cum radeau impreuna cu noi, cum se distrau si explorau cu bucurie misterele oferite de aceasta „Întalnire Preparatorie”.

Valentina T. – Clasa a XII-a

A fost o experiență unică, constructivă prin intermediul căreia am reușit să-mi conturez idee despre ceea ce înseamnă viața de licean. A fost super, m-a încântat foarte mult faptul că atât profesorii cât și colegii au încercat să producă o atmosferă cât mai plăcută, astfel încât să ne simțim în largul nostru, fiind destul de prietenoși și sociabili. Totul a fost bine pus la punct, am fost așteptați cum nu se poate mai bine și ne-am simțit ca o adevărată familie! Ceea ce m-a impresionat cel mai tare a fost jocul propus de domnul Toma care avea la bază lucrul în echipă și nu doar că am vizitat tot liceul, totodată ne-am distrat împreună și am legat noi prietenii. Întâlnirea preparatorie din acest an va rămâne mereu o amintire frumoasă deoarece, energia pe care am simțit-o alaturi de acei oameni minunați este de nedescris!

Daniela S. – Clasa a XII-a

Dorești să ne împărtășești perspectiva ta, te rugăm să folosești formularul de contact.

Citește articolul dedicat evenimentului

Albumul foto realizat de elevii jurnaliști: Dumitrache Ionuț, Duțu Denisa, Iacob Alexandra, Chiru Simona,

Album foto colectiv

Cu această ocazie, le mulțumim din suflet tuturor elevilor, absolvenților, părinților, profesorilor, angajaților liceului, care au realizat un efort suplimentar, oferind timp și efort pentru ca noii liceeni să depășească într-o manieră facilă provocările și dificultățile începutului unui nou ciclu școlar.

Prin articolele viitoare vom prezenta, pentru toți elevii liceului, informațiile relevante legate de repartizarea profesorilor pe clase, orarul provizoriu, repartizarea diriginților, alocarea sălilor de clasă, programarea orelor și a pauzelor.