Update: Noul Președinte al Consiliului Elevilor din Liceul Danubius este dra Marchidan Cristina. O felicităm pentru tenacitate și pentru campania electorală foarte creativă. Îl felicităm și pe dl Andrei Marcu, pentru cavalerismul și demnitatea cu care s-a prezentat în această competiție.

Vezi conținutul urnei virtuale.

Marți, 25 mai 2021, se va desfășura alegerea președintelui Consiliului școlar al elevilor din Liceul Danubius.

Pentru această funcție candideaza elevii Cristina Marchidan și Andrei Marcu. Formularul de vot va putea fi completat online între orele 08.00-18.00. Fiecare elev are dreptul la un singur vot, permis pe baza contului de email al liceului. Rezultatele votului vor fi publicate la ora 18.01.

”Votul este foarte important. Toți elevii ar trebui să participe la vot. Iar câștigătorul ar fi bine să fie el însuși, să fie cât mai deschis cu elevii din liceu, pentru a putea afla care sunt problemele pe care le întâmpină zi de zi, la școală, deoarece această funcție este foarte importantă. Pentru ca Președintele este vocea tuturor elevilor, iar cu ajutorul celor de la CJE, se pot dezbate și rezolva problemele pe care elevii le întâlnesc.”

Președintele Consiliului școlar al elevilor – Adina Minea
Marchidan CristinaAndreea
Marcu Andrei
Imaginea buletinului de vot