Aveți la clasele dumneavoastră elevi sau studenți care vor să schimbe lumea? Acei tineri preocupați de mediu și poluare, de problemele societății, ba chiar de schimbarea sistemului educațional?

Atunci vă invităm să le spuneți despre Major League Cup Pepin Teen, o competiție prin joc pe care am dezvoltat-o pentru toți elevii și studenții din țară.

Îi așteptăm să se înscrie în platforma noastră și apoi să înceapă jocul.

Ce e important de știut despre Major League Cup – Pepin Teen:

– înscrierile se fac aici: https://majorleaguecup.scoaladevalori.ro/înscriere

– fiecare tânăr înscris își formează o echipă de 5 persoane sau este alocat unei echipe.

– în fiecare echipă vor exista: 2 Specialiști IT, un Comunicator, un Inovator și un Agregator. Câte un rol pentru fiecare talent și fiecare pasiune.

– participanții vor parcurge o serie de cursuri de antreprenoriat și branding, unde vor avea ocazia să învețe cum își pot creea, promova și atrage fonduri pentru propria afacere

– tinerii vor întâlni și sta de vorbă cu antreprenori și specialiști din domeniile IT și business

– oportunitatea de a crea un proiect de impact în societate, de recunoaștere națională și de a primi finanțare pentru a-și transforma ideea într-o afacere

– scopul jocului este ca participanții să creeze o soluție (un site, un proiect, o aplicație) prin care să rezolve o problemă din domeniile:

Ø  Protejarea mediului și diminuarea poluării

Ø  O societate mai conectată

Ø  Digitalizarea educației 

Alături de acești tineri vor fi specialiști IT, dar și mentori din asociația noastră, care să îi ghideze pe tot parcursul competiției. Pentru că Major League Cup nu este doar un joc, este o ocazie de învățare și de perfecționare a unor abilități pe care tinerii le au și vor să le exploateze.

Pe parcursul competiției, participanții strâng puncte, pe modelul GAMIFICATION, iar la final va avea loc o premiere. Pe lângă premiile în bani, câștigătorii au șansa să își vadă proiectul devenind realitate.

Așadar, reluăm întrebarea: aveți elevi la clasă care vor să schimbe lumea? Dacă da, le spuneți despre competiția noastră?

Le puteți trimite elevilor pe grupurile pe care sunteți cu ei link-ul de înscriere și următoarea poză: