Locul 4 în rândul liceelor din județul Călărași – creștem constant, creștem cu dragoste

Trendul ascendent continuă și în acest an. Rezultatele la Bacalaureat sunt meritorii.

Clasa de filologie-jurnalism, condusă de diriginte prof. Iulica Boancă, a obținut succes integral la Bacalaureat (29 de elevi înscriși, 29 de absolvenți, 29 de elevi cu succes la examenul de Bacalaureat).

3 elevi au obținut nota 10 la proba de Geografie, sub îndrumarea prof. Valentina Stanciu.

1 elev a obținut nota 10 la proba de Istorie, sub îndrumarea prof. Nicolae Stoiculescu.

De succes la Bacalaureat s-au bucurat și celelalte clase de învățământ teoretic și tehnic din Liceul Danubius: Științe sociale, Matematică-Informatică, Științe ale Naturii, Telecomunicații, Producție Media, Automatizări.

Absolvenții claselor de la filiera tehnologică au obținut succes la examenele de atestare profesională. La nivelul 4 (liceu tehnic), au promovat 21 din cei 24 de elevi înscriși. La nivelul 3 (învățământ profesional), din 16 înscriși, 16 promovați.

De asemenea, dezvoltarea instituțională continuă cu realizarea claselor de învățământ preșcolar, primar și gimnazial.

Standardele de calitate sunt respectate în Liceul Danubius, nu se permit depășiri ale numărului maxim de elevi în colectiv, cultura organizațională acordă prioritate proceselor de învățare din liceu, desfășurării activităților de dezvoltare personală și extracurriculare, consacrării unui profil moral și academic adecvat așteptărilor sociale. Colaborarea cu agenții economici este exemplară.

Valorile umane sunt actualizate prin programe de formare și prin implicarea în proiecte școlare. Valorile materiale sunt permanent reînnoite, investițiile sunt realizate cu rost, crescând permanent confortul și răspunzând nevoilor beneficiarilor acestora. Procedurile interne fac obiectul analizei critice și sunt permanent optimizate pentru a asigura un spațiu de învățare și dezvoltare natural. Atenția acordată elevilor și securitatea din incinta liceului sunt puncte tari care atrag elevii și asigură confortul părinților.

În proporție covârșitoare, părinții se declară mulțumiți și foarte mulțumiți de calitatea educației din Liceul Danubius.
Adaptarea rapidă la noul context pandemic, migrarea cursurilor în mediul online și calitatea activităților de învățare, au permis respectarea standardelor de calitate, iar părinții au evaluat cu note mari eforturile liceului. În Liceul Danubius s-a petrecut chiar și o minune.

Invităm elevii și părinții să opteze cu încredere pentru specializările și calificările diverse, oferite de Liceul Danubius.

De asemenea, încurajăm părinții să aleagă Liceul Danubius pentru trasee educaționale complete – învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal. Astfel, se pot bucura de avantajele unei continuități în asigurarea calității proceselor educaționale.