O nouă realizare se adaugă în palmaresul Liceului Danubius. După un an cu rezultate foarte bune la examenul de Bacalaureat, după rezultate remarcabile obținute în procesul de învățare online, iată că, în urma procesului de admitere, Liceul Danubius se remarcă pozitiv o dată în plus.

Anul acesta mediile minime au crescut din nou, prin comparație cu anii anteriori, înregistrându-se o creștere a numărului elevilor care își doresc să studieze în Liceul Danubius. Se constată, de asemenea, o creștere a numărului elevilor proveniți din municipiul Călărași care își doresc să studieze în Liceul Danubius, o consecință posibilă a rezultatelor mai bune obținute la evaluarea națională de la finalul clasei a VIII-a.

Bucuria elevilor s-a manifestat pe deplin în pagina de Instagram a liceului (@Danubius_TheBest), acolo unde au curs o mulțime de story-uri create de boboceii Liceului Danubius.

Îi felicităm o dată în plus, dorindu-le lecții frumoase și valoroase, pe măsura energiei pozitive care îi animă.

Le mulțumim părinților și colegilor din școlile gimnaziale pentru calitatea pregătirii elevilor pe care de astăzi îi vom numi „ai noștri”.