Sambata, 23 martie 2013, s-au desfasurat in mun. Calarasi activitati de sarbatorire a evenimentului international Ora Pamantului. Primaria orasului, alaturi de Inspectoratul Scolar Judetean si Centrul Cultural Judetean au prezentat celor aproximativ 300 de  spectatori prezenti o serie de recitaluri, scenete si dansuri artistice, in final fiind puse la dispozitia acestora lampioane, pentru a fi inaltate catre cer.

Elevii liceului Danubius au fost implicati in toate aceste activitati, dovedind inca o data ca pot sa reprezinte o resursa valoroasa pentru comunitate.

Activitatile artistice s-au desfasurat la lumina tortelor si a lumanirilor, autoritatile locale colaborand cu agentii economici pentru ca, timp de o ora, sa fie intrerupt iluminatul electric interior si exterior.

Organizator spectactol: prof. Loredana Mira
Coordonator al elevilor din Liceul „Danubius”: prof. Iulica Boanca

Film produs de CESCUJUR

Film produs de Cosmin Sutu

Earth Hour a fost organizat pentru prima data in 31 martie 2007, la ora 20.00 toate cladirile emblematice ale orasului Sydney stingand luminile, intr-un efort de reactie in fata amenintarii pe care o reprezinta incalzirea globala.

Acceseaza site-ul evenimentului pentru a afla istoria acestuia, evenimentele organizate in intreaga lume, modalitati de a sustine cauza dezvoltarii unei noi relatii cu mediul.

http://www.orapamantului.ro/

Articole pe aceasta tema:

Infomuntenia
Adevarul.ro
Radio Oltenita
Oltenita Online

Vezi albumul foto (in curs de actualizare)