Smile

Smile Lista elevilor care vor participa la Cursul „Liderii Mileniului Trei”:

  1. Irina Elena Gheorghe – 9 A
  2. Vicki Croitoru – 9D
  3. Catalin Antonaru – 9D
  4. Vasilica Petcu – 9D
  5. Cosmin Podgoreanu – 10 A
  6. Ana Maria Veronica Mihut – 10 D
  7. Georgiana Adriana Matei – 10 D
  8. Cristian Liviu Mihalache – 10 D
  9. Ioana Gorcea – 10 D
  10. Anca Gheorghe – 10 D
  11. Gabriel Sabin – 11 D
  12. Elena Ionescu – 11D

Elevi traineri-asistenti: Ana-Maria Stroe, Catalina Vlad

Trainer: Dumitrel Toma

 

 

Elevii dornici sa participe la cursul „Liderii Mileniului Trei”, organizat de Fundatia Codecs pentru Leadership si sponsorizat de Compania Tenaris-Silcotub S.A., sunt invitati sa citeasca urmatoarele informatii, utile in procesul de selectie:

0. Modulul #4 LMT | Titlul modulului: „Win-win” | Concept central: negocierea si solutionarea conflictelor | Descriere succinta: Compromisul inteligent, ca strategie de evolutie dintre „Sa moara capra vecinului!” catre „Tu castigi, eu castig!”

1. Vor fi selectati doar 12 elevi. Acestia vor deveni eligibili pentru a participa si la Tabara LMT, ce se va desfasura in vara anului 2012.

2. Candidatii trebuie sa realizeze un eseu cu tema „I have a dream: our future” (eseul trebuie sa reprezinte o creatie originala, redactata in limba romana sau limba engleza)

3. Candidatii vor preciza media generala obtinuta in anul scolar anterior si daca  parintii lor se numara printre angajatii companiei Tenaris-Silcotub S.A.

4. Formularul de inscriere va fi completat si transmis, fie online, pe adresa dumitreltoma@gmail.com, fie direct profesorului Dumitrel Toma, la sala 208, pana cel tarziu in data de 19 octombrie 2011.

5. Selectia se va realiza in data de 20 octombrie 2011, pe baza formularelor de inscriere depuse de elevi, respectand criteriile de departajare (calitatea eseului, situatia scolara, calitatea parintilor de a fi angajati ai companiei Tenaris-Silcotub S.A.).

Cursul LMT va fi sustinut de prof. Dumitrel Toma, impreuna cu 1-2 elevi-traineri asistenti (formular de selectie).

Va dorim mult succes!

Vezi lista elevilor inscrisi pentru selectia din 20 octombrie 2011