Vineri, 6 noiembrie 2019, Centrul Școlar și Cultural de Jurnalism din Liceul Danubius a fost gazda ceremoniei de premiere a elevilor care au participat la cursul Liderii Mileniului Trei în anul școlar 2018-2019.

Deschide albumul foto

Profesorul trainer, Valentina Stanciu, împreună cu trainerii elevi Amalia Radu și Ioniță George, au acordat certificate de participare elevilor care au participat la cursul de leadership și dezvoltare personală, organizat de Asociația Clubul Liderii Mileniului Trei, cu sponsorizarea companiei Tenaris-Silcotub.

În fiecare an, Compania Tenaris-Silcotub sponsorizează cursuri de leadership și dezvoltare personală pentru elevi din 4 licee din municipiul Călărași, din Câmpina și Zalău.

Din liceul Danubius, au beneficiat de acest curs 18 elevi în primul semestru și 12 în cel de-al doilea semestru. În primul semestru cursurile sunt susținute de un profesor trainer, iar în semestrul al II-lea, de elevi traineri, elevi care s-au remarcat prin atitudine, valori, comportamente și care au obținut aprecierea colegilor.

Pe perioada vacanței de vară, 7 cursanți au participat și la tabăra Liderii Mileniului Trei, tabără desfășurată la Avig, în județul Sibiu.