Începând cu semestrul al II-lea al anului școlar curent (2013-2014), programul Liderii Mileniului Trei (LMT) căpăta un caracter pronunțat de școala de joburi și networking. Ajuns la a VIII-a ediție în municipiul Călărași, grație sponsorizării companiei Tenaris,  programul educațional în arta de a conduce „Liderii Mileniului Trei” va fi coordonat și susținut în fiecare liceu de către o echipa de elevi, absolvenți ai seriei anterioare.

Joi, 20 martie 2014, domnul Marian Staș, coordonatorul programului Liderii Milenului Trei și președintele Asociației Clubul „Liderii Mileniului Trei”, a fost prezent în Călărași pentru a organiza o sesiune „Train de trainers” cu elevii care și-au câștigat statutul de traineri pentru programul LMT. Sesiunea de formare a fost susținută în liceul „Danubius”, la aceasta participând cei 12 elevi traineri din liceele in care este prezent programul LMT: Colegiul National „Barbu Știrbei”, Colegiul Economic, Liceul „Danubius”, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”.

Vineri, 21 martie 2014, începând cu ora 12, în cadrul Primăriei Călărași, va fi organizată lansarea programului educațional „Liderii Mileniului Trei”.  La acest eveniment sunt invitați elevi cursanți, traineri, profesori, reprezentați ai autorităților educaționale și locale, jurnaliști. Compania Tenaris, sponsorul generos al proiectului, va fi prezentă prin reprezentanții săi. 

Imagini surprinse in timpul programului TTT cu elevii traineri din liceele călărășene.