In urma procedurii de vot, reprezentanta elevilor în Consiliul de administrație al Liceului Danubius este dra Tudorache Alexandra Mihaela. Felicitări ambilor elevi pentru campania electorală desfășurată cu fair play.

4 iunie 2024: La ora 22.00, s-au înregistrat 84 de voturi, distribuite astfel:

  • Tudorache Alexandra Mihaela, clasa aXI-a B – 55 voturi – 65,5%
  • Pătran George, clasa a XI-a A – 29 voturi – 34,5%

Diagramă a răspunsurilor din Formulare. Titlul întrebării: Pe cine alegi în funcția de Reprezentant al elevilor în Consiliul de administrație al Liceului Danubius?. Numărul de răspunsuri: 84 de răspunsuri.

Vezi conținutul urnei digitale.

4 iunie 2024: Pentru a permite valorificarea dreptului la vot de cât mai mulți elevi, programul de vot a fost extins până la ora 22.00.

4 iunie 2024: Ziua votului online. Formularul de vot este disponibil la adresa: https://forms.gle/9pAnnrPbEiCcXyN38. Au acces la formularul de vot toți elevii care au conturi de utilizator cu domeniul @danubius.info. Se votează o singură dată, votul fiind anonim. Rezultatele votului vor fi publicate la ora 18.00, odată cu publicarea conținutului „urnei” digitale. Dacă întâlniți restricții la accesarea formularului, va trebui să accesați adresa forms.google.com pentru a schimba utilizatorul cu cel care are emailul liceului.

Mult succes ambilor candidați! Cel mai bun să câștige.

29 mai 2024: Anunțăm declanșarea campaniei electorale pentru alegerea reprezentantului elevilor în Consiliul de administrație al Liceului Danubius.

Candidații sunt: Pătran George, clasa a XI-a A și Tudorache Alexandra Mihaela, clasa a XI-a B.
Procesul de vot va avea loc pe 4 iunie 2024.

Prof. Anișoara Ștefănescu