INVITAȚIE

Dragi elevi ai liceului Danubius,

La începutul lunii octombrie, Centrul de Jurnalism își deschide porțile pentru boboci, indiferent de anul de studiu sau specializare.

Pe parcursul celor 16 ani de funcționare, am trăit multe momente deosebite. Eram siguri că nimic nu ne mai poate surprinde. Cu toate acestea, universul a făcut-o. Din nou🥰.

Surpriza se numește Marcel Savu, elev în clasa a XII-a, profil tehnic. A bătut, la ușa noastră, în primele zile după deschiderea anului școlar.

„Luci: – Lori, el este Marcel și vrea să vină în Centru.

Lori își ridică, surprinsă, ochii din calculator:

-Bine ai venit! Ce clasă ești?

-Sunt a 12-a.

-Cam tarziu😊. Ce cauți aici? Ce așteptări, motivații ai?

-Doamna, nu vreau să regret toată viața că am terminat Danubius și nu am valorizat șansa de a face parte din echipa Centrului de Jurnalism😊.”

Mai are rost să spunem că ne-a convins?

În fiecare toamnă, trăim un amalgam de emoții. Un ochi râde, altul plânge. Ne reîntâlnim și ne completăm echipa cu noi boboci, în timp ce ni se frânge inima la gândul că jurnaliștii aflați în clasa a XII-a vor pleca.

Să ne înțelegem, pleacă fizic (și nici măcar fizic de tot 😊), dar, cu sufletul, tot lângă noi rămân. Aici au crescut, aici s-au format conexiuni valoroase și trainice.

Fotografiile de mai jos sunt dovada unei părți infime din munca titanică pe care au depus-o în anul școlar trecut. Dincolo de diplome și premii (an de an, toți cei care au rezistat au fost premianți!!🥇), cuceritoare este aura lor.

Au primit flori din partea profesorilor coordonatori, în semn de recunoștință pentru eleganța, credința și iubirea pe care le-au arătat în relația cu Jurnalismul.

Mult succes în noul an școlar, dragii noștri!

Cu susținere și admirație,

Lori & Luci