Când eram sigure că nimeni nu ne mai poate surprinde, ei au făcut-o cu stil, clasă și, dincolo de timiditatea aparentă, cu fermitate: noi toți știm că vor fi buni meseriași. Și nu orice fel de meseriași. Vor fi sudori pe salarii generoase oriunde în țară, peste hotare, poate chiar la ei în oraș.

În cadrul proiectului ACTIV, cu finanțare europeană, ne-am întâlnit la un atelier ce are ca temă încrederea în sine.

Activitatea de astăzi, „Eu, în oglinda mea și în ochii celorlalți” a avut scopul de a dez-ascunde măcar o parte din bogăția noastră interioară, care, de cele mai multe ori, rămâne ascunsă.

„Cât de mult contează dirigintele!” a fost gândul care ne-a străfulgerat. Felicitări, draga noastră Mihaela Catalina Oprea! Faci o echipă minunată cu a ta clasă, IX G, calificarea Sudori. Valorizezi nu doar inteligența cognitivă, ci toate tipurile de inteligență, așa cum face un pedagog bun.

Noi credem, cu tărie, că viitorul aparține învățământului profesional, dual și tehnic. Și mai credem în puterea interculturalității. Țigani/ romi, spoitori, români, turci, machedoni etc. sunt minorități alături de care trebuie să construim.

Danubius chiar este The Best! ❤️