Sărbătoare mare în Liceul Danubius, marți, 13 decembrie 2022, cu ocazia cercului pedagogic al învățătorilor care predau la clasa pregătitoare și la clasa I, din centrul metodic II.

Activitatea a prilejuit și inaugurarea spațiilor nou decorate, din Liceul Danubius.

Activitatea metodică a fost coordonată de dna prof. Nicoleta Popa, inspector școlar de specialitate. Responsabile de cerc au fost doamnele prof. Lorena Mitran, Aurora Ciochinaru, Georgeta Staicu și Adriana-Elena Negrilă. 

Din partea liceului, gazde și propunătoare de activități, minunatele doamne învățătoare, prof. Simona-Mariana Radu (clasa pregătitoare) și prof. Liliana Nițu (clasa I).

Tema activității la clasa pregătitoare: Educația, punte între inovație, cultură și tradiție

Tema activității la clasa I: Activitatea integrată la disciplina Arte vizuale și abilități practice, cu tema Decorațiuni pentru bradul de Crăciun.

Un frumos spectacol a fost oferit de copiii din Fanfara din Ciocănești și de Ansamblul Folcloric „Macii Bărăganului”, din care fac parte și elevi din Liceul „Danubius”. Coordonator prof. Dan Melente. Tot în cadrul acestui eveniment, au cântat și doamnele prof. Cristina Ciurea și Aurelia Drumea.

Activitatea metodică a permis manifestarea competențelor profesionale și metodice al doamnelor profesoare pentru învățământul primar, a facilitat comunicarea dintre colegi, împărtășirea de bune practici și promovarea liceului Danubius, o instituție efervescentă, cu o ofertă școlară diversificată și atractivă.

Alături de minunatele colege s-au aflat managerii liceului, prof. Dan Melente – Director și prof. Elena Stanciu-Dinu – Director adjunct.

Vezi albumul foto.

Acoperirea media a fost realizată de elevii CESCUJUR, Ionuț Dumitrache și Valentin Popescu, coordonați de prof. Loredana Fulga.

Felicitări tututor celor implicați.