Miercuri, 23 noiembrie 2022, în cadrul Muzeului Municipal, s-a desfășurat activitatea metodică și de perfecționare a profesorilor de științe socio-umane din județul Călărași. Profesorii de științe socio-umane din județ se întâlnesc periodic pentru a se devolta metodic și pentru a se perfecționa. De data aceasta, coordonarea activității a fost realizată de doamna prof. Irina Filip și de domnul prof. Cătălin Ion – inspector școlar de specialitate.

Tema activității: ABORDĂRI ACTUALE ALE EVALUĂRII ITEMILOR LA DISCIPLINELE SOCIO-UMANE, ÎN CADRUL EXAMENULUI NAȚIONAL DE BACALAUREAT

Au fost organizate cinci ateliere, câte unul pentru fiecare disciplină socio-umană: Logică, argumentare și comunicare (prof. Laura Budu, prof. Vasilica Ciocea), Psihologie (Anghel Mădălina, Georgiana Panait), Sociologie (Marilena Decu, prof. Doina Mușat ), Economie (prof. Irina Filip), Filosofie (prof. Dumitrel Toma).

La această activitate au participat, în calitate de invitați, trupa Paratrăznet, înființată de elevele liceului Danubius, Alexandra Iacob II și Laura Nuță, Tănase Alexandru, chitarist și elev în Colegiul Național „Barbu Știrbei” dar și Răzvan Dan, fotoreporter din partea CESCUJUR.

La finalul activității, domnul Florin Rădulescu, director al Muzeului Municipal, a invitat profesorii să desfășoare activități de educație non-formală în colaborare cu muzeul.

Filmele de mai jos sunt realizate de domnul Laurențiu Dumitru (Muzeul Municipal Călărași).

Vezi un album cu 100 de fotografii, realizat de Răzvan Dan (CESCUJUR)

Vezi album foto realizat de participanți