În preziua datei de 5 octombrie 2022, pregătind sărbătorirea Zilei Internaționale a Educației, elevii claselor de învățământ teoretic, profil uman, au fost invitați să se exprime în legătură cu valoarea educației, cu planurile de viitor în privința educației proprii, dar să realizeze și exerciții de apreciere la adresa unor persoane pe care ei le consideră educate. Elevii și-au valorificat competențele din sfera audio-video și digitală, au filmat și au editat propriile filmulețe, pe care ulterior le-au regăsit adunate într-un colaj video.

Le mulțumim pentru entuziasmul cu care au abordat această provocare și pentru calitatea argumentelor lor, pentru buna exprimare, pentru coerența ideilor și pentru generozitatea cu care le-au exprimat liber. De asemenea, am apreciat calitatea filmărilor, atenția acordată imaginii publice și propriei ținute.

Zâmbetele lor au fost fermecătoare, așa cum sperăm să fie și ale tuturor celor care vor avea disponibilitatea de a vedea materialul video până la final.