În weekendul 30.09-2.10.2022, viitorii jurnaliști formați în Liceul Danubius și coordonați de doamnele profesor Loredana Fulga, Luciana Radu și Cristiana Ciurea s-au bucurat de o excursie binemeritată în Brașov. Aceasta a fost o recunoaștere a meritelor susținută de oameni de bine, impresionați de activitățile desfășurate în Centrul de Jurnalism.

De asemenea, încă din prima zi de activitate ca director al liceului, domnul profesor Dan Melente a înțeles importanța unui spațiu educațional de o asemenea anvergură existentă într-o unitate de învățământ.

Scopul recentei excursii a fost acela de a îmbunătăți abilitățile de comunicare, de încredere în sine și în ceilalți și colaborare. În acest sens, au fost proiectate activități de tip team building, desfășurate atât indoor, cât și outdoor.

Prin instrumente motivaționale puternice, am învățat să gândim la scară mare și să ne imaginăm viitorul succes.

Am dezbătut și am convenit asupra valorilor noastre comune, am construit zidul de memorie bazat pe conexiune și am încurajat gândirea out of the box, ne-am construit propriul film. Una dintre cele mai iubite activități, „Play Radio”, ne-a provocat gândirea creativă, cultura muzicală și interacțiunea cu publicul.

Piesa de rezistență a excursiei a fost realizarea unei fotografii memorabile pe vârful Postăvaru (1799 m).

Le mulțumim tuturor celor implicați și îi asigurăm că le vom confirma încrederea și așteptările.

Centrul de Jurnalism #Danubius_The_Best

Creștem cu dragoste!❤️

prof. Loredana Fulga