Liceul Danubius a participat vineri, 11 martie 2022, la activitățile organizate de Inspectoratul Școlar Călărași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Județean Călărași, dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a Meseriilor.
Dimineața a debutat cu marșul meseriașilor, marș desfășurat pe Prelungirea București și pe Strada București. Vezi albumul foto dedicat marșului! Ulterior, elevii au fost invitați în Sala Barbu Știrbei, unde reprezentanții organizatorilor, alături de invitați, au valorificat șansa de a se adresa viitorilor meseriași călărășeni, adresând mesaje de susținere și încurajare a traseului lor educațional și profesional. Vezi albumul foto dedicat activității din Sala Barbu Știrbei!

Elevii noștri, alături de profesorii însoțitori, Lordana Fulga, Florin Cișmașu, Gabriela Androne, Carmen Duțu, Constantin Georgescu, Ionel Belciu, Ștefan Voicu, Ion Caragea au prezentat cu mândrie domeniile, calificările profesionale și specializările pe care le pot dobândi odată cu absolvirea liceului Danubius. Coordonarea organizării acestui marș a fost realizată de conducerea liceului, director – prof. Elena Stanciu-Dinu și director adjunct – prof. Daniela Măcinic.

Materiale de promovare a specializărilor.

https://fb.watch/bMF25MWlrv/