Liceul Danubius este renumit pentru baza materială de excepție, punct forte în toate evaluările externe realizate de ARACIP. Nu trece niciun an fără investiții consistente în baza materială. Anul acesta, elevii noștri își vor putea dezvolta competențele digitale cu ajutorul laptopurilor noi care le stau la dispoziție. În liceu există deja 3 laboratoare de informatică, performant dotate.

Doamna profesoară Carmen Duțu, coordonatoarea cabinetului, se va asigura că investițiile de motivație, de efort și de interes pentru propria dezvoltare, ale elevilor, vor completa investițiile materiale și vor garanta succesul. Le dorim elevilor să nu se limiteze doar la competențele formal solicitate pentru examenul de Bacalaureat, ci să aprofundeze și să creeze, fiind convinși că stăpânirea universului digital poate favoriza accesarea unor oportunități profesionale și personale absolut remarcabile.

Liceul Danubius numără numeroși absolvenți care trăiesc din pasiunea pentru octeți, algoritmi, jocuri, grafică sau realități virtuale, o dovadă că interesele elevilor au fost corect stimulate și orientate.

La început de an școlar, le urăm tuturor elevilor noștri ”Mult succes!” și mouse-uri ascultătoare.