Vă suntem recunoscători dacă veți contribui la cel mai nou program al Școlii de Valori – avem nevoie de recomandările voastre de liceeni din clasa a 12-a care să aibă un interes deosebit pentru materiile realiste (STEM): matematică, informatică, fizică, chimie, științe/biologie.

Ne dorim ca prin programul CreȘTEM Viitor să ajutăm tineri din medii defavorizate care au nevoie de pregătire pentru examenul de Bacalaureat și care vor să intre apoi la o facultate cu profil realist (STEM).

Ce le oferim mai exact?

  • pregătirea suplimentară completă, absolut gratuită, a până la 45 de elevi de liceu pe tot parcursul anului școlar
  • oferim pregătire atât pentru probele de profil real de la bacalaureat (matematică, biologie, fizică, chimie, informatică), cât și pentru admiterea la facultățile care au același tip de profil.
  • acces la un dosar electronic în care vor găsi toate manualele și materialele de care au nevoie
  • acces la un mentor care să îi ajute cu studiile și testele
  • participarea la 3 ateliere speciale la care vor fi invitați oameni de știință și profesioniști din domeniile pe care le studiază, dar și la 3 ateliere de educație centrată pe valori.

Cum puteți schimba viitorul unor tineri?


Ați identificat deja, dacă predați la clasele a 12-a, tineri care au deschidere către materiile realiste și chiar și-ar dori o carieră în științe sau tehnologie? Dacă acești tineri au media 7-8 la materiile reale în anul școlar 2019-2020, povestiți-le despre programul nostru – găsiți toate detaliile pe acest website:
http://scoaladevalori.ro/crestem-viitor/

Pe site-ul programului, elevul trebuie doar să completeze acest formular https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepEn6lcfFFEkIhLhP8ZwVkiwiJvzFv4Bdm1DC5bfC5XI3i0g/viewform și apoi poate deveni unul dintre tinerii căruia să îi creștem viitorul împreună.


Dați mai departe vestea către tineri pe care i-ar ajuta acest program?