Sâmbătă, 17 mai 2014, s-a desfășurat „Târgul ofertelor educaționale„. Evenimentul este organizat anual, iar anul acesta s-a aflat la a XVII-a ediție. În cadrul acestui târg, instituțiile de nivel liceal din județ și-au prezentat oferta educațională pentru anul școlar 2014-2015.

Vizitatorii târgului, viitorii absolvenți ai clasei a VIII-a, au putut cunoaște ofertele școlare, profesorii și elevii care au reprezentat instituțiile școlare, planul de școlarizare etc.

Târgul ofertelor educaționale a fost organizat de către Inspectoratul Școlar al Județului Călărași și Centrul Județean de Resurse și de Asistenţă Educaţională Călăraşi, in cadrul Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu“ Călărași, .

Liceul „Danubius” a întâmpinat elevii claselor a VIII-a cu multe surprize (concursuri, prezentări tematice, vizite la liceu, implicarea în emisiuni radio-tv etc.), dar și cu oferte noi de calificări și specializări. Sutele de elevi care au vizitat liceul au rămas impresionați de calitatea dotărilor materiale și a programelor educative complexe în care sunt implicați elevii liceului.

VIZUALIZEAZĂ PREZENTAREA LICEULUI DANUBIUS

VEZI CALIFICĂRILE ȘI SPECIALIZĂRILE PROPUSE DE LICEUL DANUBIUS

PARTICIPĂ LA CONCURSUL ORGANIZAT DE LICEUL DANUBIUS

DESCHIDE ALBUMUL FOTO (în curs de actualizare)