Luni, 16 iulie 2012, doamna profesor-inginer Silviana Şestacovschi, cadru didactic titular al Liceului „Danubius”, a fost instalata in functia de Inspector Scolar General al judetului Calarasi.  La festivitatea de instalare au participat prefectul judetului Calarasi, dl. Dorin Iacob, si primarul municipiului Calarasi, dl. Daniel Stefan Dragulin.

Doamna Silviana Sestacovschi a ocupat de-a lungul timpului atat functia de director al Grupului Scolar „Danubius”, cat si pe cea de Inspector Scolar General.

“Revin cu aceleaşi bune intenții, cu aceeaşi dorință de a realiza ceva, pentru că avem obligația să recunoaștem că învățământul românesc se află într-o situație dificilă, că aceasta “cruciadă de defăimare” este greșită  şi dăunătoare şi că trebuie să corectăm şi chiar să schimbăm cu responsabilitate şi profesionalism tot ceea ce nu funcționează în educație” a declarat noul inspector şcolar general.

Tot luni, 16 iulie 2012,  profesor Camelia Croitoru a fost instalată în funcţia de director al Casei Corpului Didactic Călăraşi.

Citeste articolul publicat in Observator de Calarasi

Citeste articolul pubicat in Adevarul

Citeste articolul publicat in RealinCalarasi