Hey dragilor! Am lipsit cateva zile de pe aici. Sa va spun ce am mai facut… sambata, 10 decembrie, o parte din echipa CESCUJUR a fost la Bucuresti, mai exact in AFI PALACE COTROCENI, pentru lansarea primului album La La Band – La La Xmas Songs. Ei bine, acest album contine 8 colinde internationale cantate in stilul LA LA, 2 colinde romanesti, dar si bonus track LA LA LOVE SONG. Evenimentul a fost prezentat de Diana Dumitrescu si Cabral. Secvente din concert, dar si interviul acordat de Alina Eremia (Ioana Popa- PARIU CU VIATA) si Sore Mihalache (Sara Nastase- PARIU CU VIATA) le puteti urmari in filmul realizat de COOLTV.

 

Prezentator: Elena Ionescu
Cameraman: Cristian Mihalache
Montaj: Valentin Luca

Multumim MediaPro (Acasa TV, Pro TV si Voyo.ro)! Multumim doamnelor Ines Turturica si Ivona Nenu (PR MANAGER ACASA TV)! Multumim Afi Palace Cotroceni! Multumim angajatilor Tiger Security, care ne-au protejat in mijlocul celor 15000 de spectatori!

Vezi albumul foto.

Maine,15 decembrie, de la ora 13.00, jurnalistii CESCUJUR vor organiza GALA DE CRACIUN 2011, unde vor avea parte de niste mici surprize, dar mai multe nu va spun. Aaaa si era sa uit, tot maine vom relansa si primul numar al ziarului A-MICII, tehnoredactat in noua formula CESCUJUR.

Elena Ionescu – Coordonator CESCUJUR – clasa a XI-a D