Un nou articol despre activitatile deosebite desfasurate in cadrul Grupului Scolar „Danubius”, a fost publicat in cotidianul Observator de Calarasi.

„Anul acesta, Moş Nicolae a poposit şi la clasa a X-a G din cadrul Grupului Şcolar „Danubius” din Călăraşi. Astfel, în aşteptarea moşului, tinerii, împreună cu dirigintele clasei, prof. Marin Munteanu, au pregătit şi un brad, pe care l-au împodobit şi l-au amplasat în Atelierul de Mecanică al liceului.

“În colaborare cu domnul director am dorit să facem câte o bucurie copiilor din clasa unde sunt diriginte, făcându-le câte un mic cadou. Sunt sigur că toţi merită aceste daruri pentru că sunt nişte copii cuminţi şi disciplinaţi şi sper că vor deveni oameni importanţi în viaţă”, ne-a declarat prof. Marin Munteanu, dirigintele clasei a X-a G. Elevii au fost entuziasmaţi şi au primit cu bucurie cadourile oferite de către diriginte. De asemenea, prof. Munteanu a fost plăcut surprins de darul pe care l-a primit din partea copiilor.

Tot în această zi specială, liceeni au ţinut să-i mulţumească dirigintelui pentru toate orele educative pe care le-a pregătit pentru ei şi care le vor fi de mare folos în viaţă. „Consider că dirigintele Munteanu a reuşit să facă din voi ceea ce nu eraţi în momentul când aţi intrat în acest liceu, niste copii serioşi, care se ţin de treabă şi care au început să aibă rezultate foarte bune. Se pare că Moş Nicolae a ţinut cont de aceste lucruri şi de aceea a venit şi la voi”, a menţionat Emil Isvoranu, directorul Grupului Şcolar „Danubius”.