Hey, dragilor! Am niste vesti suuuuuuper. Una din ele ar fi aceea ca miercuri, 7 decembrie, vom avea emisiune la televiziunea COOLTV cu invitati foarte speciali:Curcubeul jucaus si Ursitoarele Sanziene. Impreuna cu doamna DORINA ICHIM si ceilalti membri ai trupei, vom realiza o emisiune despre succesul in antreprenoriat, despre rolul retelelor de socializare in promovarea afacerii, despre munca, planificare, riscuri si succes!
O alta emisiune la care ma gandesc o va avea invitata pe CORNELIA CONDEESCU. Va pare cunoscut numele? Ea a dansat impreuna cu ALEX PISCUNOV (membrul trupei ZERO), in cadrul emisiunii DANSEZ PENTRU TINE. Cei doi au concurat pentru implinirea visului Corneliei. Cum Cornelia este din Calarasi, m-am gandit sa o invitam la noi in centru si sa ne spuna despre experienta DANSEZ.

Eiiii… si ultima veste este aceea ca pe 10 decembrie, o parte din jurnalistii CESCUJUR vor fi prezenti in mall-ul din Bucuresti, Afi Palace Cotroceni, unde trupa LA LA BAND va lansa primul album. Evident ca le vom lua si un scurt interviu cu privire la episodul special de Craciun, albumul lansat si ce schimbari se vor face in sezonul al doilea din PARIU CU VIATA.
Nu uitati ca va astept parerile pe pagina de facebook CESCUJUR, pe twitter sau pe blogul meu personal.

Elena Ionescu- Coordonator CESCUJUR (clasa a XI-a D)