Programul Educațional în Arta de a Conduce, organizat de Asociația Clubul Liderii Mileniului Trei și finanțat de compania TENARIS, a ajuns la a zecea ediție în Liceul Danubius. Un motiv să ne mândrim cu cele 10 generații de absolvenți și cu nenumăratele experiențe de dezvoltare prin care elevii participanți și elevii traineri au trecut, fie în cadrul sesiunilor desfășurate în liceu, fie în taberele educaționale Liderii Mileniului Trei, organizate în toată țara.

Dacă sunteți elev(ă) în liceul Danubius, aveți resurse și interese pentru a vă implica într-un program de dezvoltare personală caracterizat prin excelență, dacă aveți rezultate școlare bune/foarte bune, dar și implicare frumoasă în alte proiecte, extrașcolare, dacă sunteți deschiși, cu orizont clădit armonios, vă invităm să aplicați pentru a participa la etapa de selecție.

Pentru a vă înregistra intenția de participare, vă rugăm să completați formularul online. Vor fi selectați în special elevi din clasele a X-a și a XI-a, și, prin excepție, elevi din clasa a IX-a.

Modulul nr. 1 va cuprinde 10 ședințe cu următoarea tematică:

Şedinţa 1: Valorile din viaţa mea – sau ce contează pentru mine cu adevărat.
Şedinţa 2: Am încredere în mine!
Şedinţa 3: Cum comunic cu ceilalţi?
Şedinţa 4: Pasiv(ă)? NUU!… Agresiv(ă)? NUU!…Asertiv(ă)? DAA!…
Şedinţa 5: Bariere în comunicare
Şedinţa 6: Eu şi… emoţiile mele!
Şedinţa 7: Aplicat şi pragmatic, despre… inteligenţa emoţională
Şedinţa 8: Forţa echipei: toţi, pentru unul! Unul, pentru toţi!
Şedinţa 9: Valori în acţiune: Conversaţie despre inteligenţa caracterială
Şedinţa 10: Grandissimo finale: învăţ să fiu schimbarea pe care o doresc în lume!…

Toți participanții care finalizează cursurile vor primi certificate de absolvire a cursului, cu drept de acces în Clubul Liderii Mileniului Trei.

La finalul cursului, vor fi selectați doi elevi traineri, care vor organiza cursul în semestrul al II-lea, vor selecta participanții, vor organiza ședințele, vor fi retribuiți și certificați ca elevi traineri LMT.

10 ani de LMT în Liceul Danubius

Filmul primei ediții – 2010-2011 – traineri Loredana Mira și Dumitrel Toma

Filmul ediției cu numarul 5 – 2014-2015 – trainer Dumitrel Toma

Alte filme și materiale pot fi descoperite în arhiva online a Televiziunii COOL TV sau în site-ul danubius.info.