„Totul a început prin completarea unui formular prin care am fost 100% conștient de responsabilitățile și activitățile pe care le voi primi. Am început să mă mobilizez prin a face ceea ce știu mai bine,, urmând să mă extind pe parcurs și la lucruri mai necunoscute mie.

Ca în toate domeniile cunoscute și necunoscute, mari sau mici, bine plătite sau neplătite, începuturile sunt grele și începutul meu în a realiza pagina a fost printr-un post pe grupul proiectului, pentru a da un impuls celorlalți prin crearea punctului de informare virtual accesibil tuturor.

Rolul meu în toată treaba aceasta? Ambasador junior. Un simplu ambasador junior care a decis să dea startul obiectivelor proiectului. Evident, sunt la fel ca ceilalți doar că am văzut oportunitatea și am gândit-o, puțin ce-i drept, dar am răspuns cu o siguranță extremă ca întotdeauna.”

Așa începe articolul publicat de George-Mugurel Barbu, elev în clasa a XI-a C, în care descrie demersul său de a da viață online Punctului de Informare al Liceului „Danubius” – Școală-ambasador a Parlamentului European.

Click aici pentru a citi tot articolul din blogul personal.

Folosește @DanubiusEPAS pentru a găsi articolele publicate în Punctul de Informare al Liceului „Danubius” – Școală-ambasador a Parlamentului European.