Vineri, 22 nov 2014, catedra de limba şi literatura română din Liceul ’’Danubius’’ Călăraşi, compusă din profesoarele Oprica Vîrdol, Mihaela Slujitoru, Mădălina Pîrvulescu, în colaborare cu d-na bibliotecară Elena Barbu, au susţinut activitatea ’’Mereu aproape de limba română’’.

Au participat cu lucrările lor elevii talentaţi ai liceului, din clasele a IX-a A, B, a X-a A, B, a XI-a A, a XII-a A, C, D.

Autorii înşişi şi-au prezentat creaţiile, impresionând prin sensibilitate şi originalitate. Audienţa a fost cucerită de poezii, proză, desene inedite prin care a crescut prestigiul realizatorilor.

Un moment special au realizat premianţii clasei a XII a D, care au imaginat exerciţii interactive de transmitere a mesajelor, demonstrând intr-o atmosferă captivantă importanţa corectitudinii informaţiei în comunicare.

Participarea tuturor a fost răsplătită cu cărţi de către FUNDAŢIA ’’MEREU APROAPE ’’şi ASOCIAŢIA PENTRU DEZVOLTARE EUROPEANĂ ŞI PROMOVAREA TINERETULUI DIN ROMÂNIA-SUCURSALA JUDEŢEANĂ CĂLĂRAŞI-REPREZENTANT D-RA ALINA DRĂGAN.

Angheluţă Mirela – Maria

clasa a XII – a D