În urmă cu 5 ani, Amalia, elevă în clasa a VIII-a la școala din satul Alexandru Odobescu, visa să crească frumos într-un liceu modern, efervescent spațiu educațional din județul Călărași. Încă de atunci aștepta experiențele jurnalistice pe care le va cunoaște în cadrul centrului de jurnalism din Liceul Danubius.

Timp de patru ani, a învățat toate lecțiile succesului. Un succes care a dus-o departe. De la elev în CESCUJUR, Amalia urmează astăzi studii de jurnalism, film și televiziune în cadrul Universității Metropolitane din Londra.

Iată că nu i-a trebuit mai mult de un semestru pentru a se integra cu succes și pentru a publica propriile materiale jurnalistice.

Podcast: Hungry London: Why are so many people relying on food banks to survive?

London is considered one of the richest cities in the world. However, there is an increasing number of people living in the capital relying on food banks to survive. Amalia Radu gives an overview of London Metropolitan University’s Journalism News Week, where panelists – drawn from the community and charity sector – discuss what’s really going on? Written and produced by Lamin S. jaiteh.

https://open.spotify.com/show/4fwqjXbI0GnyNIzpLbEjRc

Articol publicat sub egida Holloway Express: When should we ditch plastic? Now!

Materialele create de Amalia privesc subiecte de actualitate din viata metropolei Londoneze sau chiar probleme globale.

Ne mândrim cu elevii care își depășesc limitele, ne bucură toate veștile care ne transmit împlinirile tinerilor crescuți în Danubius.

Felicitări, Amalia! La cât mai multe!