Joi, 10 septembrie, invităm toți elevii liceului la Întâlnirea Preparatorie din anul 2020.

Update: Întâlnirea preparatorie va fi găzduită în site-ul danubius.info. Vă așteptăm pe toată durata zilei de mâine, 10 septembrie, informațiile urmând să fie accesibile și în următoarele zile.

Întâlnirea va permite transmiterea tuturor informațiilor noi, care vizează adaptarea procesului educativ la exigențele unei protecții eficiente a sănătății, pe durata acestei pandemii.

În cadrul acestei întâlniri, elevii vor cunoaște profesorii claselor, vor afla diriginții și modul în care se vor desfășura interacțiunile școlare, vor descoperi sălile de clasă în care vor învăța permanent, precum și modul de poziționare în clasă, răspunderile pe care le au în relație cu bunurile materiale ale liceului, de asemenea, le vor fi prezentate procedura deplasării în interiorul instituției, programul școlar, modul de citire a orarului, accesul la resursele liceului (consiliere școlară, acces la biblioteca).

Compartimentul Secretariat va comunica informații referitoare la decontarea navetei, procedura aplicării pentru bursele școlare, modalitatea de eliberare a adeverințelor și altor documente școlare.

Întâlnirea se va desfășura online, fiind mediată prin site-ul danubius.info.