Vineri, 6 decembrie 2019, în cadrul Centrului Școlar de Jurnalism, a organizată și ceremonia de premiere a elevilor care au participat la excursia educațională Halloween la Bran.

Excursia a reprezentat proiectul de educație non-formală asumat de elevii Emilia Podaru și Ionuț Neagu (clasa a X-a). Cei doi elevi organizatori au convins 27 de elevi să participe, au stabilit itinerarul, au decis condițiile de cazare și s-au implicat în identificarea celor mai bune modalități de transport. De asemenea, au semnat, alături de directorul școlii, diplomele acordate elevilor participanți. Sub coordonarea lor și cu monitorizarea celor trei profesori participanți (prof. Codreanu Nuța, prof. Daniela Elena Toma și prof. Dumitrel Toma), excursia a reprezentat un succes organizatoric.

Vezi albumul foto

Acest articol urmărește felicitarea tuturor elevilor participanți, deopotrivă punerea în lumină a competențelor organizatorice, manageriale și de leadership pe care un proiect de educație non-formală le poate forma sau dezvolta. Sugerăm elevilor să își asume propriile proiecte și să le transforme în succes, având la dispozitie resursele oferite de liceu.