Miercuri, 6 noiembrie 2019, s-a desfășurat Cercul Pedagogic al profesorilor de istorie, științe socio-umane și al consilierilor școlari. Primăria Călărași a găzduit evenimentul în sala de ședințe a consiliului local. Doamna prof. Tuță Magdalena, inspector școlar de specialitate, a moderat intervențiile.

Vezi albumul foto

Domnul pr. Dumitru Laurențiu a prezentat materialul cu temele: Atitudinea comunității școlare față de copiii cu tulburări din spectrul autist și Proiectul educațional SuCCES.

Doamna prof. Stancu Florica, consilier școlar în CJRAE Călărași, a prezentat componenta legislativa care reglementează integrarea  elevilor cu CES.

Doamnele prof. Cristina Meleacă și prof. Anamaria Ștefan, din partea CJRAE Călărași, au prezentat materialul cu temele Comportamente frecvente manifestate de copilul cu ADHD la clasă, strategii de intervenție la clasă.

Prof. Dumitrel Toma a prezentat un film în care elevi din Liceul Danubius prezintă ce la place și ce nu le place la școală, dar și un material care conține concluzii parțiale în urma desfășurării cercetării educaționale „Școala, dar cu drag!

https://youtu.be/3pMF4aiOsOQ

Mai multe detalii pot fi aflate în site-ul www.draga-scoala.ro

Le multumim autorilor acestor prezentari pentru permisiunea de a le publica în site-ul www.danubius.info.