Luni, 9 septembrie 2019, mai mult de 800 de elevi s-au reunit în curtea Liceului Danubius, pentru a participa la Deschiderea noului an școlar. Este cel mai mare număr de elevi care se înregistrează, în ultimul deceniu, în această instituție de învățământ, urmare firească a creșterii calității și diversificării serviciilor educaționale oferite comunității.

Anul acesta, liceul funcționează cu grupe multiple de învățământ preșcolar, toate clasele de învățământ primar, primele două clase de gimnaziu (a V-a și a VI-a), clase de învățământ profesional, clase de învățământ liceal (teoretic și tehnic) și postliceal.

Ceremonia deschiderii anului școlar a cuprins multiple secvențe: tedeumul religios, mesajul conducerii liceului, prezentarea profesorilor diriginți, mesajul Inspectoratului Judetean de Poliție Călărași, prezentarea noilor elevi de învățământ primar și gimnazial, premierea elevilor care s-au remarcat în activitățile școlare și extrașcolare, prezentarea noilor liceeni și organizarea claselor a IX-a.

Multă emoție, îmbrățișări strânse între elevi și profesori, buchete de flori, ținute vestimentare pregătite special, așteptări, în egală măsură curiozități, o galerie întreagă de trăiri și emoții, toate au caracterizat marea întâlnire din incinta liceului Danubius.

Vă invităm să vizualizați albumul foto creat cu ocazia aceasta. Elevilor jurnaliști CESCUJUR le aparține meritul pentru calitatea imaginilor surprinse.